Na, ca am mai stricat un stick. Din 8 GB se facu de 48 MB

Mie mi s-au mai stricat stickuri de memorie pur si simplu stand, insa acesta a intrecut orice limita a bunului simt. Pur si simplu l-am lasat pe masa nefolosit si astazi cand l-am pus in PC, avand de gand sa il fac bootabil cu un Windows 7, pune Gheorghe daca ai pe ce. Avea nici mai mult nici mai putin de 48 MB din 8 GB. Cum a ajuns la dimensiunea asta astronomica nu pot sa imi dau seama si ceea ce-i frustrant e faptul ca se defecteaza in modul in care iesi in paguba. Adica nu am vazut nicodata un stick de memorie care sa se strice si in loc de 8 GB sa iti indice free vreo 50 :D… Bine, cam utopica ideea si ilogica, insa ziceam si eu ca fapt divers, nu?

E enervant ca era si USB 3, un Verbatim pe care il aveam pe langa mine de ani buni desi nu l-am folosit. Asta e, se mai strica si ele zic. O sa ma duc sa imi cumpar altele ca sa reusesc sa am sisteme de operare la indemana cand am nevoie de ele. Eu nu mai folosesc de ani buni CD-uri sau DVD-uri. Am niste stickuri de memorie pe care am instalat de la Windows XP pana la Windows 10. Da, sunt destul de solicitat la instalari de Windows asa ca am nevoie de ele.

Am mai avut inainte tot un Verbatim care mi s-a defectat asa de la mama natura in timp, asa ca o sa stau departe de aceasta marca pe viitor. Poate am nimerit eu loturi proaste sau am asteptari prea mari de la un simplu stick de memorie iar vreo 4 ani e de ajuns sa tina.

Leave a Reply