Na, că am lăudat prea mult șoarecii Logitech

Cred că nici nu s-a uscat cerneala din condeiul cu care ridicam în slăvi șoarecii Logitech, că s-a produs nenorocirea. Mouse-ul meu Logitech LS1 pe care am dat nici mai mult nici mai puțin de 9 lei ,la ofertă la Carrefour, a cedat psihic. Cred că trebuie internat la nebuni.

Pur și simplu apăs click stânga și în decurs de o secundă se activează și dezactivează comanda din soft, deși eu unul am degetul apăsat pe buton. Nu, nu am Parkinson, nu îmi tremură degetele, nu sunt alcoolic în dimineața primei zile fără boască. Pur și simplu nu mai funcționează șoarecul…

Ce-i de făcut? Păi dacă aș fi un român autentic, l-aș lua, l-aș pune în cutia pe care aș ține-o la păstrare cu sfințenie, aș lua bonul din sertarul în care șade de 9 luni și m-aș duce la Carrefour să îmi dea banii înapoi. Ei bine, nu am să fac asta pentru că sunt puțin rațional.

E suma mult prea mică să mă duc pe capul oamenilor. De altfel, nici măcar nu păstrez cutiile de la asemenea dispozitive ca să am ce duce înapoi. Din start, îmi asum faptul că nu voi beneficia de garanție. Nu am dus niciodată ceva la garanție sau la reparat. Dacă s-a stricat, altul.

Din toți șoarecii Logitech pe care i-am avut, doar doi sunt cu probleme. Am un Logitech M525 care are puțin și face 2 ani de zile și nici bateriile nu i le-am schimbat vreodată. Este cel mai bun mouse pe care l-am avut vreodată. Cei doi mouși cu probleme sunt acest LS1 și un G500 care era înclinat înspre gaming și care oricum nu mi-a plăcut niciodată. Cred că G500-le s-a stricat așa de ciudă că nu-l plac.

Leave a Reply