Nadal a fost la olimpiadă, Halep nu…

Deși sunt sigur că toată lumea o să creadă că am ceva cu Simona, nu vreau să fiu înțeles greșit. Întotdeauna am apreciat sportivii de performanță. Întotdeauna am aplaudat reușitele care pentru alții păreau doar un vis frumos. Întotdeauna am susținut oamenii valoroși care au putu ieși în față cu ceea ce sunt, nu împinși artificial de alții iar Simona este genul acesta de sportiv, care a reușit prin propriile forțe. Ei bine, totuși nu mă împac cu gândul că a refuzat olimpiada.

Adică Nadal a putut să se ducă, nu a ținut cont de bani sau alte turnee la care putea probabil să se ducă lejer și să câștige ceva dolari. Simona a ales să se ducă prin alte părți pe unde a fost de ciugulit. A, și toată isteria asta cu „e liberă să facă ce vrea că statul nu i-a dat niciodată nimic, nu a ajutat-o niciodată cu nimic”. Păi da, e ok, atunci să nu mai fâlfâie steagul României peste tot pe unde se duce. Că dacă o să cauți pe net poze cu ea o să o vezi de cele mai multe ori învelită în drapel  până la nas.

E, păi dacă atât de mult ne căcăm pe noi de patriotism, ar trebui să mergem și pe la olimpiadă zic, nu? Că mândria asta pentru țară și tricolorul ne împing de la spate să mai ridicăm o dată drapelul, nu? Mnu prea… Simona a ales să se ducă să joace unde a fost de ciugulit, nu unde a dorit publicul să o vadă. Cică ea pentru public fâlfâie steagul, dar atunci când publicul o vrea la olimpiadă, o doare-n cot. Ea se duce să ciugulească niște bani pe la alte turnee…

Leave a Reply