Ne facem tatuaje?

Observ tot mai multi tineri cu tatuaje in ziua de azi si nu inteleg de ce. Culmea ca aceste tatuaje se afla in zone destul de vizibile. Ideea de a-ti face un tatuaj consta in “alipirea” ta de un moment important din viata ta. Ceva ce nu vreu sa uiti si sa ai cu tine intotdeauna. Astfe, a aparut tatuajul permanent.

Cred ca este la moda tatuajul, atata tot. Cum anturajul pe vremea cand eram eu mic te invata sa fumezi, asa te invata in ziua de azi sa te tatuezi. Nu esti cool daca nu ai tatuaj? Cam asa cred ca gandesc majoritatea tinerilor din ziua de azi, din pacate.

Eu unul nu mi-as face un tatuaj permanent niciodata. Nu e vorba de piele, ca vezi doamne cerneala aceea e toxica si etc… E vorba despre ideea in sine. Nu cred ca esti la moda copiind pe cineva. Sunt adeptul personalitatii si a anturajului care te ajuta si te invata lucruri bune, nu aiureli de-astea…

Daca merg pe strada o sa vad cel putin 3 tipe cu tatuaje deasupra curului. Toate curvele prin filmele porno au asa ceva si probabil tineretul din ziua de azi se asociaza cu asemenea personaje, altfel nu imi explic de ce sa faci asa ceva? Poate din dorinta de a fii admirate precum ceva VIP-uri…

Mentalitatea in Romania este ceva destul de sumar, adica oamenii copiaza ce vad pe la TV… Daca azi apare Crudu cu Buruiana cu tatuaj pe cur, asa o sa vezi si fetele U18 de pe strada, din scoala si asa mai departe. Din pacate la noi mentalitatea nu tine cu personalitatea, ci o degradeaza constant si fara posbilitate de schimbare. O sa ajungem sa ne tatuam peste tot doar pentru ca lui X i se pare ceva Cool si la moda, nu? Grow Up!

Leave a Reply