Nebunia asta cu Pokemon trebuie să înceteze

Pokemon GONebunia asta cu Pokemon GO trebuie să înceteze până cineva nu pățește ceva. Am văzut pe la americani adevărate lupte de stradă pentru nu știu ce personaj din joc, am văzut copii care erau să fie călcați de mașină, am văzut o grămadă de lucruri nasoale și mai nimic bun.

Un joc care te face să mergi pe stradă cu nasul în telefon, nu are cum să fie bun. Am încercat și eu să instalez POKEMON GO dar nu suportă telefonul, am o versiune Android veche de 2 ani, așa că nu am cum să instalez. Mai bine, chiar dacă aș fi vrut să văd exact despre ce este vorba. Oricum nu mă văd alergând într-un grup de imbecili, toți cu nasurile băgate în telefoane, printre mașini și toate cele.

Sunt curios unde se va ajunge într-un final pentru că la cum evoluează lucrurile, se pare că vor fi probleme destul de mari. Eu am priceput faptul că cei de la Niantic, Inc. vor să devină foarte cunoscuți dar nu cred că s-au gândit la implicațiile pe termen mediu și lung ale acestui joc. Poate în momentul în care oamenii vor începe să moară (se va ajunge și acolo), se vor lua și măsuri.

Uneori sunt destul de amuzanți cei care aleargă orbește cu telefoanele în mână, însă cred că în curând o să fie și motive de plâns, nu doar de râs. Tehnologia asta e și ea bună la ceva, dar parcă prea tâmpește pe unii. Repet, doamne-ferește să se întâmple ceva nasol, că o să se răspândească zvonul cu viteza ciumei. Parcă văd că or să ajungă mulți să fie călcați de mașini, trenuri, camioane și așa mai departe.

Leave a Reply