Nebunul mediu online

Incerc sa imi aduc aminte de vremurile in care nu exista internet, sa tot fie anii 2002 pentru mine. Stiu, altii s-au nascut cu internet la fund in 1998 dar la Severin toate ajung cu intarziere, nu numai internetul. Tin minte cum mergeam cu parintii sa cumparam haine. Era un adevarat ritual sa ne cumparam de Paste si de inceput de an scolar. Cica trebuia sa aparem la scoala in septembrie cu haine noi, asa era traditia si asa cred ca este si acum. Pot spune ca pierdeam aproape doua zile pana gaseam ceva ce sa placa parintilor, noi nu aveam nici un cuvant de spus caci eram prea mici sa ne putem da cu parerea in legatura cu garderoba. Parintii cumparau ce considerau ei ca ar fi frumos. Ori aveam eu parinti pretentiosi, ori se gaseau destul de dificil haine? Cred ca se gaseau cu greu haine caci ai mei mereu m-au crescut in spiritul originalitatii. Desi eram saraci am invatat sa alegem lucruri bune in detrimentul celor populare. Aducandu-mi aminte de plimbarile interminabile prin bazar cu parintii, imi imaginez cat de greu era pentru ei sa faca rost de haine atunci cand eram bebelus. Imediat dupa revolutie totul era incert, neclar si fara noima.

Astazi, lucrurile s-au simplificat foarte mult cu ajutorul internetului. Exista magazine online care te scutesc de drumurile interminabile din magazinele orasului. Click pentru detalii daca vrei sa vezi unul dintre cele mai bune magazine online pentru copii mici mici de tot…

Mediul online incepe sa devina din ce in ce mai nebun si sa ofere suport pentru niste afaceri la care nu te-ai fi gandit in urma cu 10 ani ca s-ar putea dezvolta virtual. Sunt curios unde o sa ajunga peste inca 10 ani daca dupa 15 ani de cand a aparut, internetul reuseste sa ne aduca niste beneficii la care nu ne-am fi gandit niciodata. Foarte multa lume o sa intrebe de ce sa cumperi online atunci cand ai un copil mic in loc sa mergi la magazin in oras si sa alegi personal ceea ce iti place? Ei bine, in primul rand e destul de dificil sa ai un copil mic si sa il plimbi asa cu tine peste tot, mai ales in caldura/frig, si mai ales aglomeratie. In al doilea rand, magazinele din oras au niste stocuri si niste modele destul de limitate. Cu greu gasesti ceva pe rafturile fizice. Online e mult mai simplu sa gasesti hainute frumoase intrucat spatiul de expunere este infinit. In al treilea rand, la varste fracege, copiii au aceleasi dimensiuni. E foarte greu as putea spune sa le cumperi haine care sa nu le vina. Abia dupa 7-8 ani incep sa ia in greutate mai serios sau sa se inalte mai mult. Asadar, mediul online desi nebun, aduce destul de multe avantaje pe care ar trebui sa le fructificam.

Leave a Reply