Nici nu am inceput colaborarea cu ING ca m-au si scos dator

Ma fratilor, saptamana trecuta am fost la ING sa deschid un cont pentru firma. Am fost, am completat acte, am semnat, mi-au zis ce si cum si am plecat, urmand sa merg saptamana aceasta sa ridic si cardul. Toate bune si frumoase doar ca astazi ma facura deja dator desi nu am facut nici o tranzactie cu cardul. Primesc SMS de la ei ca figurez cu suma datorata de 45.03 lei restanta in contul firmei.

Adica, pe bune? Ce dracu nici nu primi cardul si deja primesc SMS ca datorez bani. E in regula, stiu de unde sunt si de ce sunt 45, atata e deschiderea de cont la ING pentru persoane juridice. Chestia e ca nu imi place ciorapeala asta pe care o fac ei, adica nici nu incepui bine sa lucrez pe cont si deja le e teama ca nu le dau cei 45 de lei? Asa mai primeam de la BRD cand ramaneau ceva de genul 12 lei restanta. Nu scapam de SMS-uri pana nu ma duceam si cheltuiam 20 de lei pe transport ca sa ii achit pe cei 12.

Nu stiu de ce, insa deja imi pare rau ca am facut contul cu pricina. Imi vine sa ma duc sa il inchid direct. Le dau cei 45 de lei si sa ma lase naiba in pace. Le e frica de cei 45 de lei atat de multi, incat la 3 zile sa inceapa sa ma bazaie cu mesaje SMS ca le datorez ditamai averea? Pai sa-mi deie ei cardul sa pot sa ma duc sa depun bani in cont. Deocamdata nu m-a sunat nimeni de la banca sa-mi spuna ca mi-a venit cardul. O sa ma duc maine sau poimaine cel mai probabil. O sa va povestesc ce si cum.

Leave a Reply