Nici suplimentele alimentare nu mai sunt ce au fost

 suplimentele alimentareAm observat o problemă în ultima vreme cu suplimentele alimentare. Eu din cauza faptului că fac multă muncă de birou luam magneziu, calciu, zinc, minerale de genul care să ajute sistemul nervos, să combată stresul. Ei bine, în ultimele luni am observat că sunt din ce în ce mai slabe ca și efect cele cumpărate de la farmaciile din oraș. Cumpăram niște pliculețe pe care le dizolvam într-un pahar cu apă. Cu tot circul dezinfectanților diluați, am făcut legătura cu cazul meu și am zis să cumpăr din altă parte. Am cumpărat magneziu organic Herbagetica de pe internet.

Diferența este una foarte mare atât din punct de vedere al concentrației cât și al efectului. În primul rând, acestea nu sunt măsluite precum cele din farmacii, diluate sau dracu știe ce or avea. În al doilea rând sunt organice, ceea ce favorizează o mai bună absorbție în sânge, o integrare mult mai eficientă în organism. Rezultate sunt mult mai bune și efectele se văd imediat. Cred că dacă sunteți adepții mineralelor cumpărate din oraș și veți cumpăra unele organice de pe net, veți simți imediat diferența. Cel puțin în cazul meu s-a văzut efectul.

Nu știu de ce tot ce intră pe piața din România are titulatura asta de lucru contrafăcut, diluat. E clar că se pot face niște bani foarte mulți prin intermediul diluării concentrațiilor, cred că este o găinărie proprie României. Poate că ar trebui să fim puțin mai vigilenți la ce se întâmplă în jurul nostru, altfel riscăm să fim și noi contrafăcuți până la urmă sau diluați cumva. E foarte grav ce se întâmplă în sistemul sanitar, e foarte grav dacă am ajuns să avem și medicamente diluate, nu doar dezinfectanți. Și dezinfectanții sunt foarte importanți, să nu credeți cumva că-i pun pe plan secundar. Nici vorbă, au murit oameni din cauza lor și cred că este doar vârful iceberg-ului găinăriilor din sistemul sanitar. Mineralele din farmacie, vitaminele sunt cu siguranță diluate la rândul lor.

Găsiți pe herbagetica.ro vitamine și minerale organice de cea mai bună calitate, pe care eu unul le-am resimțit drept autentice și foarte eficiente comparativ cu cele normal cumpărate din farmacii.

Leave a Reply