Nimic de vanzare

E vorba din nou de site-ul tocmai.ro, pe care nu ma opresc din ponegrit de la o vreme. Eu sunt adeptul calitatii si al lucrurilor bune, nu al gunoaielor, asa ca nu o sa halesc niciodata tocmai sau olx. Aceste site-uri dau ocazia unori vanzatori de gunoaie sa isi asigure traiul de pe o zi pe alta, lucru care intr-un fel ma bucura. Toti trebuie sa traim, insa sunt de parere ca aceste gunoaie trebuie triate intr-un fel pentru ca cei care cauta intr-adevar lucruri serioase, sa nu fie nevoiti sa cotrobaie prin zeci de pagini de nimicuri.

Ce inseamna gunoi si ce inseamna nimicuri de vanzare? Cand spun gunoi ma refer la lucrurile ce se vand din start ca defecte, pornind de la telefoane mobile si terminand cu mobila de bucatarie, electrocasnice piese auto si cate si mai cate. Cand spun nimicuri de vaznare ma refer la obiecte pe care se cer sume de sub 15 lei chiar 20 de lei. Eu inteleg ca e saracie lucie in oras, insa si sa umplu site-ul cu toate gunoaiele si lucrurile nefolositoare pe care le gasesc in podul sau in beciul casei, trebuie sa fiu putin sarit de pe fix.

Sa stai sa aduni cate 5 lei azi si 5 lei maine? Pai ce? Esti taximetrist? Taximetristii macar au 20 de curse de 5 lei pe zi, dar sa stau pe tocmai cu anunturi de 5 lei din care sa vand din an in paste… Nu stiu, e prea de tot. sper sa se schimbe ceva in modul de gandire al arhitecturii site-urilor si sa trieze cumva nimicurile si gunoaiele de chestii cu adevarat frumoase si interesante.

Leave a Reply