Nu am dus niciodata masina la spalatorie

Cateva luni ma mai despart de momentul in care masina mea va face 2 ani de cand o am in posesie. Gandindu-ma la acest interval de timp, mi-am adus aminte de faptul ca nu am spalat masina niciodata la spalatorie de cand o am. Am spus mereu ca atata timp cat am un robinet in curte, o galeata cu apa si cu o perie, nu am motive sa ma duc la spalatorie.

Foarte multi or sa creada ca nu duc masina la spalatorie din pricina banilor. Nu, nu sunt zgarcit, insa eu unul nu am gasit deocamdata spalatorie in care oamenii sa-ti spele masina asa cum trebuie. Daca o primesti inapoi zoita toata si plina de urme, ce rost mai are sa mai dai banii? Nu mai bine o faci tu singur acasa si iasa si mai bine si mai ieftin? Sunt de parere ca un serviciu nu trebuie platit atata timp cat nu corespunde normelor. In Severin cel putin, e un adevarat iures in ceea ce priveste spalatoriile auto. Se angajeaza numai spalatori de ocazie, fara pregatire si fara experienta care pleaca dupa cateva zile. Totul porneste de la salariile mici si de la patronii de spalatorii ce-si imagineaza ca sunt patroni de sclavi. Nu dau liber la oameni nici macar o zi pe saptamana si se baga si la ciubuc. Nu mi se pare nemernicie mai mare de cat sa fii patron de spalatorie si sa iei din ciubucul angajatului.

Asadar, spaltoriile sunt pline de oameni care nu isi dau interesul. De ce sa ma duc sa platesc niste oameni dezinteresati cand pot sa o spal eu de 10 ori mai bine acasa? Sau la serviciu, sau oriunde altundeva. Cred ca trebuie sa fim putin deschisi catre economie si catre realitate.

Leave a Reply