Nu erau domne plăcuțe care să interzică vandalizarea Coloanei Infinitului…

Citeam pe net o știre conform căreia o fată de 12 ani s-a dus fain frumos la Coloana Infinitului și și-a scrijelit numele pe ea. Bine zic, nimic deosebit deocamdată pentru că trăim în România unde copiii sunt făcuți din greșeală ori la beție, nu pentru că și-i dorește cineva. Așadar, de unde educație?

Adevărata surprindere m-a cuprins în momentul în care mama fetei a primit 500 de lei amendă și a avut ocazia să deschidă gura, să-și spună oful. Astfel, mama fetei care a vandalizat Coloana Infinitului era supărată din pricina faptului că acolo nu erau amplasate plăcuțe pe care să se specifice clar că nu este permisă scrijelirea Coloanei. Voi vă dați seama în ce lume trăim și cine sunt cei care fac copii în țara asta? Cum să te superi bă, că acolo nu erau plăcuțe care să interzică vandalizare?

Ce? Acasă ai plăcuțe pe toate obiectele din casă inclusiv pe pereți și tavan astfel încât copilul să știe că nu are voie să le scrijelească? Cică fata nu a știut că nu are voie să facă asta. Păi bă nene, tu ca părinte, dacă nu ești în stare să-ți educi 12 ani un copil, dă-l într-un centru de plasament unde mai mult ca sigur i se va spune că nu are voie să distrugă obiectele din jur. Cum să ai mă 12 ani și să te duci să-ți scrijelești numele pe una dintre cele mai importante opere de artă din țară? Atâta minte ai încât să nu realizezi că faci un rău? Eu unul mă crucesc atunci când văd în ce fel de țară trăiesc fraților, cine sunt cei care fac copii, cum sunt aceștia crescuți zeci de ani și așa mai departe.

Leave a Reply