Nu inteleg de ce exista atata lacomie in judetul Mehedinti?

Spun acest lucru cand ma uit la piata auto second hand. Deci frate, aceleasi masini pe care le iei de la Timisoara cu 900-1000 de euro, in Drobeta Turnu Severin se vand cu 1500-1700 de euro si nu inteleg de ce. Adica eu sunt de acord cu ideea de a face bani, dar de la a face pani pana la a vrea sa te faci cu pula mare din vazarea a doua masini, e clar ca e diferenta de la cer la pamant.

Caut masina de vreo luna de zile, am fost in targul auto din oras si am plecat destul de imbufnat. Preturi foarte mari pentru masini fara dotari. Bine, ma cam asteptam la asta, insa poate ca se cam si exagereaza. Ce motiv ai avea sa ceri 1800 de euro pe un Golf 4 din 2000 -2001 atata timp cat pe la Timisoare le gasesti si cu 1200 de euro? 600 de euro in plus la o singura masina fara de pretul de Timisoara mi se pare lipsa de respect pentru piata auto, nesimtire si lacomie in acelasi timp.

Evident, nu ma obliga nimeni sa cumpar de aici si nici nu am de gand sa o fac. Doar nu m-am tampit la cap sa dau cu 50% mai mult pe o masina doar ca sa o iau de la mine in oras. Cred ca lacomia e cuvantul definitoriu pentru acest judet Mehedinti putred si ranced in care nimeni nu munceste, toti traiesc din combinatii. Nu ar zice nimeni nimci daca ar fii combinatii serioase, nu bataie de joc. Asta e mentalitatea in zona: “sa pacalim, sa fraierim, sa tepuim, sa jupuim si ultimul leu, sa nu mai ramana piatra pe piatra”, alias distrugere. Asa ca sa nu ne mai miram ca orasul asta se duce pe apa sambetei pe zi ce trece tot mai mult.

Leave a Reply