Nu mai mediatizați atentatele și nu se vor mai repeta

De fiecare dată când se petrece un atentat terorist prin Europa, toate televiziunile și publicațiile internaționale mediatizează vreo 2 zile evenimentul. Dar oare nu acesta este scopul teroriștilor, să inspire teamă și teroare?

Oare televiziunile nu contribuie la dezvoltarea terorismului într-o oarecare măsură? Sunt tare curios ce s-ar întâmpla dacă atentatele teroriste s-ar întâmpla în taină, fără să știe nimeni, fără să ajungă la TV toate chestiile astea. Oare s-ar mai întâmpla? Cât % este terorism pur ce se întâmplă în ziua de azi și cât un terorism făcut pentru spectacol mediatic și pentru propagarea terorii via TV?

Știu că sună cam deplasată ideea dar sunt de părere că televiziunile împlinesc scopul teroriștilor atâta timp cât discută despre ISIS 2 zile, cât prezintă explozii și știri cu morți 48 de ore continuu. Nu cred că ar merita atâta mediatizare aceste atentate teroriste, mai ales cel legat de nebunul care a intrat cu camionul într-un pâlc de oameni aseară și a ucis 84 de suflete fără să stea pe gânduri.

Când vede atentate teroriste, orice om se gândește cum sunt oare posibile și de ce există în 2016, cu atâta informație în jur și cu atâta tehnologie. Ei bine, eu unul cred că aceste atentate teroriste există din cauza faptului că produc foarte multă mediatizare. Numele ISIS este propovăduit zile întregi continuu, terorismul este alimentat de impactul mediatic al acestor evenimente, se instituie exact ce teroriștii doresc: starea de teroare. Nu mai mediatizați atât de intens pe la toate televiziunile aceste atentate și nu cred că se vor mai repeta cu atâta  frecvență.Atentat-Nisa-Franta-Camion

Leave a Reply