Nu prea sunt multumit de Windows 10

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu unul am anumite asteptari de la sistemul de operare, dupa cum urmeaza sa va povestesc in cele ce urmeaza. In primul rand, nu trebuie sa aiba lag, nu trebuie sa se miste greoi. Atunci cand vrei sa muncesti la Pc, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa mearga greu sau sa se blocheze. De blocat, deocamdata nu este cazul, inca nu am patit-o cu Windows 10, insa in rest mi se pare ca se misca extraordinar de greu. Booteaza mai greu de cat Windows 8.1 cat aveam inainte.

Am cumparat licenta de Windows 10 cu 88 de lei

Am stat si m-am intrebat de ce merge atat de greu si singura explicatie pe care am gasit-o a fost faptul ca este un upgrade, nu un clean install. Probabil in urmatoarele zile cand o sa gasesc timpul disponibil o sa instalez cap coada Windows 10 asa cum trebuie si o sa il activez cu cheia de licenta de Windows 8.1 pe care o am. Eu asa am facut rost de Windows 10, am avut Windows 8.1 Pro cu licenta inainte. Daca va intrebati cat am dat pe acea licenta de Windows 8.1, aflati ca am dat nici mai mult nici mai putin de 88 de lei.

Ma dispera update-urile fantoma din Windows 10

Este motivul principal pentru care am Windows cu licenta, l-am gasit ieftin. Eu unul nu imi permit sa dau 500 de lei pe o licenta noua, asa ca profit de ocaziile care apar. Revenind la disuctiile de mai sus, referitoare la Windows 10, nu-mi palce cand apar update-uri fantoma. Cand dau sa verifice dupa updates nu arata nimic dar peste 3 ore primesc notificare cu “updates have been installed” sau ceva de genul… Pai bine bre, una zicem alta facem? Ce-i asta?

One Response

  1. Marius September 23, 2015

Leave a Reply