Nu știi ce să cumperi pentru Crăciun celui mic? Iată 3 motive să-i dăruiești jocuri de construit

Orice părinte dorește să-și vadă copilul cât mai fericit și cât mai mulțumit de cadourile așternute sub pomul de Crăciun dar de foarte multe ori, un părinte poate să fie în impas în ceea ce privește jucăriile pe care ar putea să le dăruiască cu această ocazie. Ei bine, recomandarea mea pentru părinții care nu știu ce să cumpere se rezumă la jocuri de construit case pentru copii.

Chiar dacă mulți dintre voi vă uitați puțin strâmb când citiți aceste rânduri, așteptându-vă să recomand probabil ceva tabletă sau CD cu jocuri pe calculator, veți vedea în cele ce urmează de ce recomand jocuri de construcție. Nu este doar un moft , am cel puțin 3 motive pentru care le recomand, după cum urmează:

3 motive să cumperi jocuri de construit celor mici

  1. Reprezintă o distracție teribilă în grup. Aceste jucării de construit vor desprinde pe cei mici de la calculatoare și de la tablete și-i vor împinge de la spate să se joace împreună. Aceste jocuri de construit reprezintă de asemenea un mod excelent de a-ți transforma copilul timid într-unul sociabil și să-l învețe astfel să împartă cu alții și să lucreze în echipă.
  2. Sunt mult mai ieftine față de electronice. De ce să cheltui mereu mii de lei de Crăciun când cu doar câteva sute, uneori nici atât, poți cumpăra distracție excelentă pentru cei mici? Există foarte multe jocuri de construcție pe care le puteți cumpăra de pe site-uri precum educlass.ro, simplu, rapid, ieftin. Pur și simplu un curier vi le va aduce la ușă după ce veți efectua o comandă online.
  3. Ajută la dezvoltarea creativității și inteligenței. Tehnologia este bună dar din păcate reduce foarte mult nivelul de creativitate pe care copiii îl dezvoltă la vârste fragede. Atunci când un calculator îți prezintă direct o soluție, tu nu îți mai pui mintea la contribuție deloc. Ei bine, aceste jucării de construit sunt exact ce-i trebuie copilului tău ca să-și mai pună mintea la contribuție din când în când, exact ce trebuie ca să-l mai rupă de calculatoare, telefoane și tablete. Sunt din punctul meu de vedere cadoul perfect pentru Crăciun pentru niște copii inteligenți.

 

Leave a Reply