Nu vă folosiți numărul de telefon real când postați anunțuri pe net

Povesteam într-un articol trecut faptul că am postat vreo 3 anunțuri pe olx.ro. O unitate PC, un laptop și ceva alternator de mașină pe care l-am cumpărat aiurea-n tramvai, nu se potrivește la a mea. Ei bine, după ce am scăpat de nesimțitul care mă suna de 2 ori pe zi să mă întrebe care este ultimul preț al unității PC, că doar trăim în țara milogilor și chilipirgiilor, acum nu mai scap de alt damblagiu care mă sună de 10 ori pe zi pentru acea unitate să i-o trimit la Cuca Măcăii deși i-am explicat clar că nu fac treaba asta. Trimit doar în localități unde există curier, nu folosesc Poșta.

Frate, a sunat omul acesta ieri de aproape mi-a descărcat bateria la telefon. I-am blocat din telefon două numere, acum mă bâzâie de pe un număr de fix. Cred că va fi în stare să se ducă să cumpere cartele telefonice cu număr doar ca să mă sune pentru unitatea respectivă.

De-asta vă zic, atunci când aveți de vândut ceva și alegeți să o faceți pe net, mai bine vă duceți si vă cumpărați o cartelă pre-pay cu număr de cât să vă bâzâie toți dilimanii pe numărul vostru. Nu știu ce are unitatea mea mai special, poate faptul că i-am zis ca aș fi de acord să i-o dau cu 400 de lei în loc de 500.

Chilipirgiu de meserie care încearcă întotdeauna să tragă ultimul leu dacă are posibilitatea, nu renunță el așa simplu la ofertă.

Și mi-e ciudă că am o asemenea cartelă de Orange pe care o foloseam pentru okazii.ro dar, bineînțeles, că am uitat de ea, data viitoare dacă o să mai decid să vând ceva pe net, așa o să fac cu siguranță, cu altă cartelă, cu număr. Episodul asta nu cred că ar necesita nimic mai mult decât o decență minimă.

Leave a Reply