Nu voi juca Pokemon GO, chiar dacă am o istorie importantă legată de Pokemon

Pokemon GOIstoria mea cu Pokemon începe încă din anii 90, începutul anilor 2000 când au fost la TV desenele cu pricina. Pe atunci trebuia să cumperi niște cornuri Chipicao iar în interiorul ambalajelor găseai niște abțibilduri pokemoni pe care le lipeai pe un album. Cumpăram cornuri ca disperații doar pentru abțibilduri. Erau bune dar la un moment dat te săturai. După vreo săptămână de colectat abțibilduri nu mai putea nimeni să le mănânce. Am finalizat albumul, unul dintre puținele pe care le-am încheiat până la ultimul sticker. L-am trimis la București completat și mi-au trimis un pokemon de jucărie.

Și atunci s-a încheiat era pokemon pentru mine, eram copil. Acum, cu acest Pokemon Go, nu știu ce să zic. Cred că nu voi juca niciodată din două motive principale. În primul rând, jocul mi se pare o tâmpenie. E genul de joc cu care-ți rupi gâtul pe stradă. Ești nevoit să mergi cu capul în traistă cum s-ar zice. Mie personal mi se pare o prostie de joc și nu mă feresc să o spun. Apoi, în al doilea rând, nu voi juca pentru că nu cred să-mi schimb telefonul prea curând. Telefonul meu are momentan Android 4.2.2 și nu suportă jocul versiunea asta așa veche.

Întotdeauna am spus că jocurile trebuie să fie creative, să creeze relații faine între jucători și Pokemon Go într-o oarecare măsură face treaba asta dar are și foarte multe bube. Am auzit un zvon cum că deja ar fi murit un om din cauza acestui joc ceea ce nu e bine deloc. Curios unde se va ajunge dacă de acum sunt probleme și nu a trecut cine știe ce timp de când s-a lansat…

One Response

  1. Freeman Cainion August 20, 2016

Leave a Reply