Nu vom avea niciodată emisiuni precum The Tonight Show  With Jimmy Fallon

 

Urmăresc cât de des am ocazia secvențele puse pe net din emisiunea The Tonight Show , cea mai mișto emisiune de divertisment a americanilor.  Evident, nu o pot urmări LIVE pentru că se transmite în momentele în care eu cam dorm sau ceva de genul, știți și voi cum e cu fusele orare  dintre Europa și State. Avem diferență de 2 ore doar până la Londra, ce să mai zic de America.

 

Mă uitam atent la emisiunea lui Jimmy Fallon și simțeam o adevărată mâhnire în suflet, o mâhnire destul de reală dacă stau să mă gândesc mai bine. Nu vom avea absolut niciodată o emisiune de acest calibru în România. De ce? Păi pentru că la noi nu se vinde bunul simț ți bunele maniere, se vând doar fundurile, sânii, țiganii, scandalurile și cam atât.

 

Te uiți la The Tonight Show și nu-ți vine să crezi că există oameni care se gândesc la probele cu pricina, probe destul de interesante precum cea de mai jos în care Jimmy alături de invitatul său trebuie să arunce la coșul de baschet diverse obiecte. Nu, nu mingi, vedeți și voi în clipul de mai jos despre ce e vorba. O să fiți destul de distrați de cele câteva minute.

 

Sunt mâhnit că noi nu avem parte de un asemenea eveniment niciodată. La noi e cu incultură și prostie, nu cu bun simț și bun gust. Pe măsură ce trece timpul, la TV au început să apară din ce în ce mai des maneliștii, țiganii, Capatos, chestii de-astea destul de ciudate care într-o lume normală nici măcar nu ar avea motiv să existe.

 

Poate într-o lume normală nici noi, ca actuală nație, nu ar trebui să fim ori nu ar trebui să fim atât de mulți într-o formă, poate, ironică la adresa bunului gust și al educației, la modul general.

Leave a Reply