Nunta perfecta

Nunta perfecta mi se pare aceea la care te distrezi de minune. Ca sa te distrezi la o nunta in ziua de azi, trebuie sa fii simplu invitat, nu organizator. Organizarea unei nunti poate deveni un cosmar, asa ca este bine sa o lasam in seama celor care se pricep la astfel de evenimente. Cine a incercat macar o data sa se ocupe de organizare de nunta, stie despre ce vorbesc. E foarte greu daca nu chiar imposibil sa multumesti aproape pe toata lumea atata timp cat sunt sute de invitati. Problema incepe inca de la meniuri nunta. Cum sa alegi meniul in asemenea mod, incat sa fii sigur ca o sa placa majoritatii? Sunt de parere ca e nevoie de foarte multa experienta in domeniu. Gusturile fiecariua provin din personalitate, iar oamenii nu prea seamana intre ei atunci cand vine vorba de personalitate. Mi se pare dificil sa incerci sa multumesti un singur om fara sa il cunosti, dar sute.

Cea mai buna solutie e sa apelezi la un organizator specializat in astfel de evenimente, altfel risti sa strici o nunta ce putea fi perfecta. Se spune ca nunta e cel mai important eveniment din viata oamenilor si trebuie organizat cu succes pana la cel mai mic detaliu. Casa Alsy mi se pare un organizator serios, mai ales ca se ocupa si cu organizare conferinte.

Am fost mai de mult la cateva nunti si la unele am ramas impresionat, la altele mi-a parut rau ca m-am dus. Asa ca, de fiecare data se cunoaste cine organizeaza. Cei care au totusi putina minte si lasa totul in seama celor profesionisti, culeg numai laude. Ceilalti, care au impresia ca le stiu pe toate si desi nu se pricep, doresc sa organizeze ei in familie evenimentul, cu siguranta vor suporta criticile de dupa. Asa e la romani obiceiul, mergem la nunta apoi discutam despre cat de bine a fost organizata, cui ce i-a placut, ce nu a fost bine si asa mai departe.

Leave a Reply