O luna de Samsung Grand Neo

Dupa o luna in care sincer sa fiu nu am prea avut timp sa il intorc pe toate fetele, pot spune ca ma declar multumit. Este un telefon care isi face treaba fara ghionturi si fara sughituri. Procesorul quad core se impune in situatii de multitasking destul de bine iar pendularea celor doua simuri se face fara gresala.

Samsung Galaxy Grand Neo imi aduce aminte de Samsung Galaxy Tab2. Acelasi tip de soft este folosit si pe tableta.

Bateria tine. Te trece de zi atunci cand il buonezi intens cu mailuri si youtube + convorbiri. Daca il lasi linistit fara net tine 3 zile de voie cu ambele simuri active. Internetul de pe cartela DIGI nu este stralucit, chiar ma gandeam sa le fac o sesizare referitoare la acest aspect insa functioneaza flowless, incet dar sigur.

Nu imi place tastatura. Cei care au proasta obisnuinta sa scrie sms-uri vor intampina o problema cu tastatura default de la Grand Neo. Cu siguranta isi vor instala alta.

Deocamdata, dupa o luna de utilizare, pot spune ca este un telefon fara gresala. Nu s-a blocat niciodata si nu am fost nevoit niciodata sa ii dau resetare sau sa scot bateria din el, sau draci de-amiaza cum aud pe la altii. Am instalat pe el doar cateva aplicatii necesare mie precum cele de socializare Facebook, Skype, YM, clienti de e-mail si cam atat. PDF shit, cele necesare.

Am instalat cateva jocuri si se misca acceptabil. E un telefon middle class pana la urma.

In concluzie, nu am avut timp si nici interes sa il testez in fel si chip. Pentru mine un telefon bun este acela care functioneaza fara gresala in taskurile pentru care il cumperi. Pentru internet, mail si office este foarte bun, in convorbiri si dual sim este foarte bun.

Leave a Reply