O noua duminica la munca

Am inceput sa fiu nepasator si de multe ori nici nu mai stiu ziua saptamanii in care ne aflam. Notiunea timpului s-a pierdut desi timpul exista dintotdeauna. E cam ciudat sa pierzi ceva ce nu ai, nu?

Pentru prima data in viata ma trezesc la ora 5 dimineata si pe TVR1 se transmitea un meci in direct. Cupa Mondiala dusa in Brazilia are destule dezavantaje precum diferenta de fus orar dar e dreptul lor sa organizeze… Trebuie sa fie echitate si echilibru. Eram atat de carpit de somn incat nici nu mai stiu ce meci se juca, Coasta de Fildes cu nustiu mai cine, Japonia cred…

Ma imbrac si la 5 si jumatate plec la munca. Ma opresc la patiserie sa cumpar 3 strudele cu mere. Pe drum injur de toti sfintii drumarii imbecili care au decopertat petice de asfalt si le-au lasat asa. Nu au mai turnat nimic deocamdata si nici nu prea se vad gropile astea. Cand am dat intr-una au sarit ca din catapulta si chei si bani si tot ce aveam aranjat pe scaune si prin locuri specifice de tinut maruntis.

La munca nici nu ajung bine si incep sa vina maisnile, cu noaptea-n cap… Se anunta o duminica agitata si plina de evenimente. Exact cum nu-mi place mie dar m-am obisnuit.

O duminica frumoasa doresc la toata lumea.

One Response

  1. florentin June 16, 2014

Leave a Reply