O sa renunt la una dintre cartelele Digi

In urma cu doi ani am mers la RCS-RDS si am cerut doua cartele Digi Mobil. Una o folosesc si una am luat-o pentru altcineva. Intamplarea a facut ca acel cineva sa nu o mai vrea si eu sa o iau sa o pun in biblioteca unde se afla si in acest moment. O platesc de atunci in fiecare luna, cartela cu minute nelimitate in orice retea. Am cautat sa o dau altcuiva si spre surprinderea mea, nu a vrut-o nimeni. Bine, nu va imaginati ca am intrebat pe strada, ci pe apropiati.

Mai e putin si se fac doi ani si vreau sa renunt la cea pe care nu o folosesc. Nu e vorba de bani, cum am platit-o un an jumate pot sa o platesc inca jumatate de an. Chestia e ca daca nu o foloseste nimeni de ce sa o mai tin? Am mai vrut sa renunt la acea cartela in trecut si cei de la RCS-RDS mi-au cerut o taxa de fraier de vreo 250 de lei. Cica taxa de utilizare a retelei 3G in avans. O tiganie tipic romaneasca la care sper ca au renuntat. Nu m-am mai dus la OPC sa le fac circ, insa de data asta daca refuza sa inchida cartela pana nu sar cu milioanele asa voi face. Nu-mi place circul, insa daca e singura modalitate de a stopa bataia de joc, ce poti face?

m-am gandit de multe ori sa blochez trimiterea de SMS-uri de pe ea si sa o fac cadou unui om sarman, atata timp cat are nelimitat, nu are ce sa imi vina de plata. Asa se intampla cand vrei sa faci un bine cuiva care iti cere apoi se razgandeste, ramai cu ele pe cap si le platesti ca fraierul 2 ani de zile.

 

Leave a Reply