O zi a ținut promisiunea PSD-ului

Ieri, toate canalele de știri prezentau pe Dragnea care cică ar fi cerut amânarea scăderii taxelor și impozitelor pe care le-a promit în campania electorală. Așadar, fix o zi a ținut promisiunea PSD-ului. Sincer să fiu, foarte bine fac. Foarte bine fac pentru că cei care au votat așa ceva merită din plin asemenea bătaie de joc. Lasă să amâne pentru 2018 scăderile promise în campania electorală din 2017 iar când vom ajunge în 2018 probabil vor cere să se amâne pentru 2019 și așa pââână se ajunge din nou în preajma alegerilor electorale.

Din punctul meu de vedere este o măsură specifică unor lideri români, pentru un popor român. Mi se pare incredibil ce se petrece dar nu mă miră, pe mine nu mă mai miră nimic. Aveau cei de la Paraziții niște versuri celebre „Tot ce-i bun tre să dispară din această țară din care numai fraieri ca noi, nu se mai cară”… Probabil că asta ar merita România după un asemenea vor, cei nemulțumiți să își facă bagajele și să plece într-o țară cât mai occidentală în care drepturile se respectă, în care nu se minte, în care oamenii au bun simț și în care există mult mai multă liniște, nu doar mai mulți bani.

Eu chiar sunt curios cum va evolua județul Mehedinți acum că PSD-ul a câștigat peste tot, cu 4 oameni la București. Ei spun că este un motiv în plus să tragă spuza pe turta județului și să aducă prosperitate așa că nu arunc încă cu piatra, vom mai discuta peste vreun an despre ei și vom trage linie… Dacă au mințit și grija lor principală a fost să fure, nu voi fi mirat deloc. Dacă însă vor exista rezultate notabile… Rămâne de văzut. eu aștept. Încă mai aștept.

Leave a Reply