Oameni deosebiti

Fiecare dintre noi suntem aparte in felul nostru. Nu exista doi oameni identici in lume. Practic, sansa de a exista doi oameni cu gene asemanatoare sunt la fel de mari cu sansa ta de a te naste, adica una la un miliard. Fiecare dintre noi avem cate un talent. Unii cred ca acesta ni se acorda de divinitate la nastere iar noi, trebuie sa il perfectionam pe masura ce traim pe pamant. Unii se pricep la muzica, altii la desen, altii sunt creativi si sunt in stare sa dea nastere la arta sub diverse forme.

Varul meu de exemplu se pricepe la mozaic. Are rabdare, viziune, talent. Are tot ce ii trebuie. Recent voia sa cumpere si un set pentru serigrafie. O alta latura de-a lui, de-a oamenilor creativi. Are un furnizor serios de materiale pe Profiart.ro, asa ca nu duce lipsa nici de clienti, nici de materiale. Ma gandeam asa la el cate-o data. E atat de dificil sa traiesti din arta… aproape ca mori de foame pentru ca nu multi sunt cei care o pot intelege. Asta a fost problema cu arta de cand lumea, multi o vad, putini o apreciaza. Daca e sa ne gandim la marii pictori sau sculptori ai lumii, au cunoscut faima abia dupa ce au trecut la cele vesnice.

Oamenii deosebiti au acest har de a crea lucruri minunate, de a scoate la iveala in fiecare zi un lucru nou, un concept nou, o idee la care nimeni nu s-a mai gandit pana atunci. Romanii de obicei sunt oameni super inventivi, viata te motiveaza intr-un fel sau altul sa te descurci cum poti si asa apar noi talente. Sper sa apucam si noi timpurile cand Romania va fi o tara in care talentele se vor putea dezvolta fara prea mare bataie de cap.

Leave a Reply