Ochii sunt oglinda sufletului

Cel putin asa se spune, ca ochii ar transcrie ceea ce simti in adancul tau. Nu stiu cat de adevarat o fi, caci astazi exista atatea posibilitati de a-ti schimba culoarea ochilor si nu stiu astfel daca ne-am mai putea baza pe vechea zicala. Sau poate nu culoarea este cea care conteaza? Fiecare om are personalitatea lui si il putem descifra foarte simplu analizandu-i gesturile si vorbele. Ochii vin ca un surplus pentru cei care stiu sa descifreze tainele ce acestia le ascund.

Tehnologia din ziua de azi permite destul de multe. Au aparut lentile de contact permanente care iti permit sa mentii personalitatea captiva intr-o culoare anume pentru …. sa zicem foarte mult timp. Nevoia de a vrea sa fii altfel te impinge sa alegi o culoare cat mai frumoasa si mai unica, mai ales ca astazi exista lentile de contact colorate cu dioptrii ce te scutesc de clasicii ochelari. Cred ca nu exista om care sa iubeasca ochelarii, multi au impresia ca sunt inestetici si ca lumea te judeca, se uita ciudat si mai nou te ia la misto doar pentru ca ii porti. Societatea in ziua de azi a devenit un loc destul de dificil pentru cei care au nevoie sa poarte asa ceva.

Culmea, in ciuda superficialitatii de care dam dovada atunci cand vedem pe cineva cu ochelari de vedere, nu avem o problema cu cei care poarta ochelari de soare Carrera sau orice alta marca. Nu cred ca exista tara pe aceasta lume care sa ne bata la chestia asta. O persoana din 5 merge pe strada cu ochelari de soare indiferent de vreme, indiferent de anotimp. Mai ales la fete am vazut chestia asta si am ajuns la concluzia ca se poarta din motive de simpla accesorizare, nu de nevoie. Ca orice lucru in Romania, e inteles de fiecare dupa cum vede in jur, nu cum crede el.

Leave a Reply