Oferta mouse Logitech M525

Din omul cu 10 soareci, iata-ma nevoit sa ma duc sa imi cumpar mouse. Unii i-am dat, altii i-am sticat, si tot asa. Am doi care din senin au inceput sa faca figuri. Probabil varsta incepe sa isi spuna cuvantul.

Mi-am luat de curand un laptop destul de bun si aveam nevoie de un mouse. Am cautat pe internet si am gasit o oferta super faina la Domo… Logitech M525 la 59 lei. Atata arata site-ul lor la momentul respectiv. La o cautare mai amanuntita, am observat faptul ca acel mouse se vinde de obicei cam cu 180 de lei.

M-am dus la  Domo in oras si am gasit sobolanul cu 49.90. Asta da afacere zic eu, e un mouse destul de bun care merita banii. Daca nici astia cu 180 de lei nu mai sunt buni, atunci nu inteleg ce ar trebui sa cumperi…

Dupa prima zi de testare se tine destul de bine, e destul de ok, precis, nu e zgomotos.il recomand tuturor si nu inteleg cum a ajuns Domo sa vanda asa ceva cu 50 de lei cand pe toate celelalte site-uri prerul variaza intre 160 si 200 de lei. Cu 200 am vazut la Carrefour (199 ca sa fiu mai precis). Deci, cine vrea un mouse cu 50 de lei sa mearga sa cumpere Logitech M525 de la Domo.

One Response

  1. Yamasha August 15, 2014

Leave a Reply