Oferte de inceput de an

Vanzoleala mare prin Carrefour odata cu apropierea de 15 Septembrie. Toata lumea incearca sa cumpere rechizite pentru cei mici. Asa e in fiecare an. Doar cine e parinte poate sa stie cat de mult costa inceputul de an scolar, si scoala in sine mai bine zis.

Uneori ma intrebam de ce se investeste atatia bani in niste copii care la 20 de ani vor ajunge niste nimeni? 70% dintre ei pica examenul de bacalauerat. Ceva nu e in ordine in tara asta si nimeni nu face nimic pentru a remedia aceasta problema.

Revenim la reducerile de inceput de an scolar. In urma cu vreo 3 luni am vrut sa cumpar un scaun nou pentru la serviciu. Un scaun de birou ieftin. Costa atunci 59 de lei. Am tot asteptat poate poate il baga la vreo oferta si i-au pus eticheta de oferta o luna mai tarziu, dar ajunsese doar 55 de lei. Nu m-a interesat. Am zis ca acum cand incepe anul sigur baga ceva oferte si am trecut sa vad si eu daca reusesc sa iau scaunul cu pricina.

Am vazut stiva de scaune chiar la intrare in magazin cu OFERTA scris cat capul meu de mare deasupra lor. PRET: 69.99. Ei bine, asta da oferta. Asa da reducere. Cat de nesimtiti sa fie cei care au facut asa ceva? Nu pot sa inteleg. Daca as fi manager la Carrefour i-as concedia pe loc pe oamenii care au redus scaunul de la 60 de lei la 80. Incredibil in ce tara traim, incredibil. Stai ca vine si Black Friday… ohoo sa vezi acolo reduceri..

Leave a Reply