Oferte pentru IMM-uri

Upc vine cu o oferta destul de buna pentru imm-uri. Ofera portabilitate pentru numerele de telefon si gazduire email la un pret foarte bun. Intrebarea logica ar fi de ce ai avea nevoie de asa ceva? Ei bine, portabilitatea iti foloseste de exemplu atunci cand vrei sa scapi de unii furnizori de internet ale caror servicii au ramas la tehnologia ADSL, folosita cu succes in urma cu… 15 ani..

Cand ai o firma si pornesti la drum cu un numar de telefon indiferent ca este vorba despre un numar fix sau mobil, sa il schimbi atunci cand schimbi furnizorul de servicii e sinonim cu dezastrul. E ca si cum ai avea un magazin si l-ai muta in alta parte a orasului dupa ce ani de zile clientii s-au obisnuit cu el in locul in care se afla acum.

Poti sa faci un test viteza internet pentru a face diferenta intre pachetele adresate utilizatorilor casnici si business si trebuie sa intelegem faptul ca o afacere de succes are parteneri de incredere, seriosi, care furnieaza servicii de calitate si competitive. Comparand cu alti furnizori interntul de la UPC zici ca e desprins dintr-un film SF. Sunt clientul lor desi nu detin abonament business si pot sa spun ca atunci cand am scapat de vechiul furnizor pur si simplu nu imi venea sa cred. Nu imi venea sa cred ca am scapat de acea viteza de upload ridicola de 100Kb/s limitata de tehnologia adsl. E clar ca unii au renuntat de mult la a mai face investitii si ii prevad un viitor tare sumbru. Firmele precum UPC au facut modernizari in continuu si astfel au reusit sa ofere servicii demne de anul 2014 din toate punctele de vedere, mai ales vorbind despre internet. Foarte multa lume o sa zica faptul ca nu are nevoie de internet cu viteza mare, insa e o abordare gresita. Am avut si internet slab, si internet foarte bun si din principiu sunt de parere ca trebuie sa mergem inainte, sa avansam si sa progresam, nu sa stagnam cu niste servicii invechite.

Leave a Reply