Omor calificat, încadrare pentru un șofer din Iași

Puteți vedea știrea completă aici. Este vorba despre un șofer din Iași care a mers pe contrasens, a trecut pe roșu vreo 3 intersecții pentru ca la a 4-a să se oprească într-un Logan ce circula regulamentar. În Logan se aflau două persoane, soț și soție care au murit pe loc. Acum, procurorii au zis că nu mai e ucidere din culpă ci omor calificat. Mi se pare o decizie destul de bună. Nu e posibil să vii cu 100 de kilometri pe oră în localitate, să mergi pe contrasens, să treci pe roșu bulevardul dintr-un cap al altul, să omori doi oameni și să scapi cu omor din culpă, adică 7 ani maxim, adică probabil 5 din care ar fi făcut vreo 2 ani de închisoare la cum e legea făcută în România. Mai scrii o carte, etc.

Părerea mea este că oricât i-ar da, chiar și 20 de ani pentru omor calificat, cei doi soți aflați în acel Logan nu se vor mai întoarce. Oamenii ăștia ar trebui să fie luați la întrebări de poliție numai pentru felul în care arată. Priviți și voi imaginile cu descreieratul vinovat de grozăvie. Arată el a om normal? Arată a cretin de bani gata care nu a muncit o zi în viața lui și care a crescut fără pic de autoritate din partea părinților. Cred că și părinții lui ar trebui băgați în pușcărie, sunt vinovați pentru că au adus pe lume un asemenea retardat, o glumă de om care a ucis într-un mod incredibil, un cuplu soț-soție.

Prea multe nu mai sunt de spus, sper din suflet ca acest idiot să ia pușcărie pe viață alături de părinții care l-au adus pe lume, nu l-au educat, i-au cumpărat mașină de zeci de mii de euro și i-au dat drumul în societate…

Leave a Reply