Omul potrivit la locul potrivit in momentul potrivit

Ma uitam de-a dreptul tampit la pozele de mai jos si ma gandeam pur si simplu care sunt sansele ca cineva sa aibe un aparat foto in mana sau un telefon mobil pentru a imortaliza asemenea coincidente… De la aceste poze ma duc cu gandul la viata in sine. Cel putin in Romania, trebuie sa fii omul potrivit ca sa ai succes. Sa fii potrivit in anturaj, conjuncturi, intamplari si asa mai departe. Trebuie sa ai noroc dar nu oricand, ci doar in moemntele importante din viata.

Poate ca sunt eu putin dezamagit de tara in care traiesc, insa cu siguranta mai sunt si altii care gandesc la fel ca mine. Adica, nu ai cum sa fii multumit de tara in care traiesti atata timp ca statul nu iti ofera nimic, nu te ajuta cu nimic. Statul roman nu face altceva de cat sa fie nepasator, si asta e destul de grav. Dupa cum spunea, mai sunt destui ca mine care considera ca norocul, bafta si imprejurarea sunt cele care conduc tara, conduc oamenii catre succes. Putini sunt cei care reusesc prin forte proprii sa ajunga cineva. In online e mai simplu, in functie de cat de tare tipi, exista sanse sa te auda cineva. Pe urma urmeaza si importanta lucrurilor pe care le tipi… Conjunctura va face sa te zareasca niste oameni care au aceeasi tonalitate cu tine, ori ba… Pai politicul a reusit precedentul anul trecut, Iohanis a castigat alegerile PREZIDENTIALE pe Facebook. Au stiut unde sa tipe si ce sa tipe, si au reusit. Fara campanii tampite si fara confruntari politice penibile. Iohanis pare a fi un om cumpatat la vorba si asta a fost in avantajul sau.

In fine, cum e cu politicul, asa e si cu viata: conjunctura, noroc si multa sarguinta. Omul potrivit in locul potrivit la momentul potrivit.

 

perfectly-timed-photos-4-3__605 perfectly-timed-photos-4-6__605 perfectly-timed-photos-4-18__700 perfectly-timed-photos-4-22__605 perfectly-timed-photos-4-39__605

Leave a Reply