Operatiile de marire a penisului nu mai sunt asa dificile cum erau odata

In ultimii 10 ani, tehnologia a luat un avans fenomenal si din aceasta cauza, au aparut noi metode ce au putut fi implementate in chirurgia plastica. Intr-un fel era de asteptat, nu se poate ca tehnologia sa evolueze doar pe un palier. Nu putem avea masini care pot circula cu 400 de kilometri la ora, insa medicina sa ramana undeva la nivel de 1800. Astfel, marirea penisului nu mai este o operatie atat de dificila cum era candva, cand nu exista aparatura si nici documentatie.

Cand apelezi la operatie de marire a penisului

Ei bine, trebuie sa stiti ca nu este genul de operatie pe care toata lumea trebuie sa o faca, adica toti barbatii. In mod normal este folosita atunci cand e nevoie de reconstructie in urma unui accident sau pentru barbatii care se nasc cu malformatii gen micropenisuri. Faloplastia poate sa corecteze aceste probleme mai simplu ca niciodata in ziua de azi.

Efectele pe langa cele fizice, apar si la nivel psihic. Barbatii sunt destul de mandri de obicei de barbatia lor si cei care au avut ghinion in viata sa se nasca cu probleme din acest punct de vedere, sunt destul de afectati psihic. Un om care este afectat psihic nu isi poate desfasura nici activitatile de zi cu zi asa cum trebuie. Intreaga viata personala este afectata. Si nu, operatia de marire de penis nu o sa va ajute in cazul in care aveti unul de 15 cm si doriti unul de 25 de cm. It’s not the way it works.

zetta2

Unde putem face o operatie de marire a penisului in siguranta?

Operatia este una destul de riscanta, insa atat timp cat apelezi la cei care sunt bine pregatiti, totul este in regula. Clinica Zetta este una dintre putinele clinici din tara care se remarca prin seriozitate, medici de top dar si performanta in ceea ce priveste aparatura medicala. Documentati-va intotdeauna in momentul in care doriti sa faceti o asemenea operatie, atat din punct de vedere al riscurilor cat si din punct de vedere al medicului ce va sustine operatia cu pricina.

Leave a Reply