P 80

Sau eroare de comunicare. Asta fisaza pompa de alimentare cu care lucrez eu zilnic atunci cand nu mai comunica cu calculatorul dinauntru. O statie de alimentare cu GPL nu e cu nimic mai diferita de una de benzina sau motorina. E acelasi principiu.

De un an de zile in timpul alimentarii, si imediat dupa ce se incheie alimentarea apare eroarea asta pe pompa. Calculatorul dinauntru se blocheaza si nu mai primeste datele transmise de pompa. Ce e de facut in situatia asta? Absolut nimic. Firma la care lucrez nu are contract de service si de mentenanta cu nimeni si de fiecare data cand s-a stricat ceva pe acolo eu am reparat sau daca mi-a depasit compenenta am fost omul de legatura al tehnicienilor de la Brasov.

Nu intereseaza pe nimeni, ca de obicei se asteapta ca eu sa iau frumos calculatorul si sa il duc la reparat. Uite ca nu o sa se intample asta, ca nu e statia lu tata. M-am saturat sa am grija de echipamente pe acolo singur de parca ar fi ale mele. Astept ziua cand o sa crape de tot calculatorul, sa vedem atunci ce o sa se mai intample.

Leave a Reply