Pacanele

Nu cred ca exista boala mai grea ca pacanelele. Eu unul nu am jucat niciodata la aceste aparate tampite si nici nu am fost tentat. Poate si faptul ca le inteleg functionarea m-a ajutat sa stau departe de ele. De fapt, am vazut si cum sunt construite, bucatica cu bucatica. Cred ca as fi ultimul idiot sa ma duc sa bag bani in ele stiind ca ele dau potul numai cand si-au facut plinul si numai cand banii ce ii da sunt nici 10% din cat s-a bagat in el de la ultima “rasplata”.

Pai cum, nu am avut noi exemple de pacanele ce au luat-o razna si au inceput sa dea castiguri de 20.000 – 30.000 de lei??? Au fost la televizor atatea exemple si bineinteles ca proprietarul aparatelor nu a dat banii, invocand o defectiune. Cred si eu ca e o defectiune, caci aparatele nu sunt concepute sa dea asemenea sume celor care joaca. Ca un aparat sa dea 20.000 castig trebuia sa se fi bagat in el cel putin de 10 ori mai mult.

Sper ca cei care freaca scaunele salilor de pacanele sa se trezeasca din tampenie si sa revina cu picioarele pe pamant. Nu am inteles niciodata de ce aceste sali sunt mereu pline, chiar atat de multi prosti sa fie in Romania astfel incat sa se deschida cate o sala de pacanele la fiecare colt de strada si toate sa fie pline? E incredibil…

Leave a Reply