Palatele saracilor de vanzare

Va povesteam mai de mult ca imi place sa urmaresc site-uri de genul tocmai.ro. bine, acum ca se vor uni si tocmai.ro o sa dispara in olx nu poate de cat sa ma bucure, insa sa revenim la subiectul nostru. Spuneam ca urmaresc aceste site-uri mai ales pentru judetul din care fac parte, Mehedinti. De fiecare data cand petrec mai mult de 5 minute pe tocmai.ro, e imposibil sa nu vad o ditamai casoaia de vanzare cu o suma ridicol de genul 200.000 de euro. Am vazut si cu 500.000 de euro, chiar si cu 1 milion de euro. Da, cu un milion voia sa se vanda ceva restaurant + pensiune din oras.

Cum mama dracului sa ceri 1 milion de euro pe o cladire din Drobeta Turnu Severin, cel mai sarac oras din zona asta a Olteniei? Oamenii cred ca au luat-o razna de tot. Cine Dumnezeului sa vrea o afacere intr-o zona moarta? Idee unei afaceri este sa te dezvolti si nu cred ca poti face asta intr-un oras ce se ingroapa pe zi ce trece in saracie. Da sunt tousi curios cum au ajuns ei la cifra asta de 1 milion de euro pentru o cladire din oras? Ce pana mea, suntem la Monaco? Pe Coasta de Azur? Sfinte Cristoase!

La fel ma mir si cand vad ca se cer 500.000 de euro sau 300.000 de euro. Eu inteleg ca niste oameni au facut ceva investitii in vremuri sustinute de specula imobiliara, insa ei trebuie sa realizeze ca piata imobiliara nu mai e ce era odata. Gata, gogoasa si terenurile supraevaluate nu mai exista.

Cred ca unii oameni vor continua sa traiasaca in lumea lor pana la moarte. Au apucat sa fure niste bani multi cand au avut ocazia si cand treaba mergea, iar acum, sunt imposibil de trezit din visele in care au cazut candva…

Leave a Reply