Papetarie la pret bun

In decembrie anul trecut firma la care lucrez a mai deschis un punct de lucru in Severin. Un sediu care avea nevoie de dotare. Ce ma gandesc eu intr-o seara sa fac? Sa ma duc la Cora sa adun de pe acolo ceva papetarie si rechizite scolare de care e nevoie intr-o firma ce lucreaza cu acte. La prima vedere nu era nevoie de mare scofala insa dupa ce le-am pus pe foaie a iesit ditamai lista. De la pixuri si caiete pana la aparat de spiralat, laminator, folii pentru laminat, dosare, tiple si asa mai departe, capsatoare, perforatoare…

Problema e ca la Cora era sa cad din picioare cand am vazut cat de scumpe erau. Chiar nu mi-am putut reveni cand am vazut ca cereau 60 de lei pe un calculator simplu sau 40 de lei pentru un capsator anemic. Nu pot sa inteleg de ce sunt asa de scumpe acolo, insa incep sa cred ca se merge pe ideea de cumparat la gramada si la repezeala astfel incat cei care cumpara ori nu sunt atenti la preturi ori magazinul cu pricina este ultima lor optiune.

Mereu am fost de parere ca o afacere trebuie sa fie profitabila si buna pentru ambele parti. Atata timp cat vanzatorul are un adaos de 200% iar cumparatorul se pacaleste, balanta incepe sa incline intr-o parte si nu e tocmai corect. Am mai spus si repet faptul ca magazinele fizice au cheltuieli si costuri de intretinere mai mari ca cele online insa nu pot fi de acord nici cu pacaleala sau jecmaneala.

Tot mai des am inceput sa comand online diferite lucruri, nu neaparat numai papetarie sau materiale de constructii. Magazinele din oras au inceput sa practice niste preturi cu care nu pot fi de acord si care nu ma ajuta ca si cumparator. Nu e nici o bucurie ca iei din oras mai repede, insa ramai Lefter Popescu. Am lasat-o balta si am decis sa comand pe internet  de la pointshop.ro.

Leave a Reply