Papuci de casa destul de interesanti de la Deichmann

Acum vreo 3 saptamani am luat niste papuci de casa destul de interesanti de la Deichmann si tin sa vi-i prezint si voua. Stiti ca nu-mi sta in fire sa fac reclama falsa sau sa laud fara motiv cum s-ar zice in termeni mai blogosferici. Modelul din imagine costa undeva la 44 de lei si va spun ca sunt de calitate destul de buna. Poate ca nu sunteti adeptii acestui tip de papuc, insa va asigur ca iarna e bine sa ai asa ceva in picioare caci esti protejat de jur imprejur. In plus, sunt mult mai ok pentru deplasat.

Au o talpa din cauciuc destul de buna, rezistenta si in acelasi timp flexibila. Nu veti simti ca aveti in picioare niste papuci cu talpa din lemn care nu se indoaie atat cat trebuie in momentul in care calcati. De asemenea, materialul este de o calitate destul de buna. Adica am vazut si am avut si mai buni, insa nu la banii astia. Daca dai mai mult de 50 de lei pentru o pereche de papuci, nu esti pe treaba ta :)) asa ca va recomand aceasta limita, de maxim 50 de lei.  Cei de la Deichmann sunt 44 de lei.

Recomand acesti papuci pentru ca te apara de frig din toate partile si daca stati la casa, din cand in cand mai puteti sa mai iesiti in curte cu ei. Talpa destul de groasa va va proteja de diverse pietre, pamant, praf. Va recomand ce stiu ca-i bun si ca functioneaza pe termen mediu si lung, asa ca daca vreti o pereche de papuci de casa de nota, 10, puteti sa ii incercati pe cei de la Deichmann. Bine, unora o sa li se para scumpi, altora ieftini, nu putem multumi pe toata lumea. Eu va zic ca sunt foarte ok.

Leave a Reply