Parere Dell Latitude 13

Laptopurile dupa parerea mea trebuie sa fie cat mai robuste, cat mai subtiri si cat mai usor de carat. Mi s-a parut cam incomod un laptop de 15 inch sau unul de 17. Sunt grele si ai nevoie de un birou intotdeauna ca sa poti lucra la ele.

Notebook-urile pe alta parte, sunt prea mici. 10 inch si o rezolutie de 1024 x cat o fi, in functie de model e inutulizabila. Am avut si un netbook de 10 inch si era destul de ok, insa atunci cand aveai ceva de lucrat mai mult timp, cei 10 inch devin agasanti si doresti un un ecran decent.

Dell Latitude 13 este un laptop de generatie noua, are 2 gb ddr3 si un procesor INTEL CELERON de 1.3 Ghz. Are semnal foarte bun si puternic la placa de retea wifi si, FOARTE IMPORTANT, placa de retea GIGABIT pe LAN. Cantareste foarte putin si carcasa de aluminiu il transforma intr-un device slim si slick. Este perfect pentru ce imi trebuie mie, respectiv mail si editare de text, internet si office cu alte cuvinte. Este usor de transportat datorita dimensiunilor reduse si foarte comod de lucrat cu el prin parcuri, prin masina, pe unde te apuca nevoia.

Ecranul de 13 inch este suficient de mare si are o rezolutie de 1336 x 768, cu o placa vide integrata INTEL GMA 4500MHD.

Ma incanta destul de mult greutatea, marimea si rezolutia. Iti permite sa lucrezi orice pe acest laptop si consider ca merita fiecare ban. Il recomand tuturor celor care isi doresc un laptop frumos, din aluminiu pentru office. Dell Latitude 13 este perfect.

Ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca atunci cand l-am cumparat avea parola de admin pe bios si nu puiteam modifica nici o setare. Dupa cum stiti, laptopurile Dell sunt printre cele mai chichiricioase din punct de vedere al securitatii. Mi-au luat vreo 3 ore si un car de draci ca sa scot acea parola, insa am reusit pana la urma. Exista si un tutorial pentru asa ceva printre articolele mele.

Leave a Reply