Parere HP Probook 4530s

Cu siguranta cel mai bun laptop pe care l-am avut vreodata. Eu unul am ajuns la concluzia ca nu se mai merita sa investesti bani in tehnologie mai veche de ddr3 sau intel i3, i5, i7. Investitia in tehnologie in sinea ei este o pierdere.

Majoritatea celor care aleg sa isi cumpere un laptop sau un calculator se uita intotdeauna la pret fara sa se mai gandeasca la faptul ca tehnologia avanseaza zilnic. Nu sta in loc, avanseaza in fiecare zi si calculaptrul pe care tu il cumperi azi cu 3000 de lei peste 5 ani vei juca doar Solitaire pe el. Sper sa imi fie inteleasa comparatia fara sa fiu corectat la sange de mai marii gramaticieni ai blogosferei romanesti.

Combinatia de 4 gb ddr3, cu Intel i5 si un SSD este tot ce mi-am putut dori. Prefer sa dau 2000 de lei second hand pe o asemenea combinatie decat sa mai cumpar troace cu ddr2 sau chiar ddr1 cu bani putini. La un moment dat te tot saturi sa invarti la calculatoare, unitati si laptopuri. Cel mai bine este sa faci un efort si sa cumperi unul zdravan chiar daca te costa putin mai mult.

Leave a Reply