Parfumul si intelesul sau

Parfumul este unul dintre putinele lucruri ce pot fi atribuite personalitatii. Gusturile nu se discuta si difera de la persoana la persoana, insa atunci cand vine vorba de parfum, trebuie sa alegem calitatea. Traim intr-o lume care se bazeaza din ce in ce mai mult pe aspectul fizic si pe aparente si trebuie sa ne adaptam daca nu vrem sa fim desconsiderati.

Cam asa se intampla in orice societate, cei care sunt incapabili de adaptare vor fi marginalizati si priviti precum niste paria. Problema societatii si a parfumului se leaga deocamdata de calitate. Pe piata exista foarte multe falsuri si trebuie sa stim cum sa ne ferim de ele. Indiferent ca avem nevoie de parfumuri pentru femei sau parfumuri pentru barbati, trebuie sa cumparam intotdeauna de la magazinele serioase si mari. Niciodata de la vanzatori obscuri ce promit preturi suspect de mici. Cu cat pretul este mai mic si afacerea pare mai buna, cu atat teapa va fi mai mare cand vei primi produsul, unul contrafacut bineinteles. Mai ales daca dorim parfumuri de lux.

Totul se rezuma la mentalitate si la dorinta suspect de prezenta de a vana chilipiruri. Cand romanii aud de cuvantul promotie parca li se intuneca mintile si sar cu banii la inaintare fara sa setea prea mult pe ganduri. E o tactica destul de proasta dupa parerea mea pentru ca majoritatea promotiilor sunt niste tepe vizibile din luna pentru cei care sunt in stare sa gandeasca la rece situatia. Nu e de mirare faptul ca am devenit o tara de mascarici si de pacalici, nu de afaceristi dornici sa isi vanda produsul. Nu, am devenit o tara plina de oameni care doresc sa traiasca bine prin pacaleala.

Leave a Reply