Paul mobileaza casa

Dupa luni de zile de renovari, de zugraveli si de casa intoarsa cu fundul in sus calvarul a luat sfarsit. Parchetul si gresia au fost puse si acum a venit timpul sa cumpere mobila. Ei bine, dupa ce renovezi o casa nu poti sa lasi cu mobila veche. Ce-I de facut atunci cand vrei o mobila de calitate? E cam greu mai ales daca e vorba de camere ciudate ce necesita ajustari. Mobila la comanda e solutia.

Calitatea cea mai importanta. Mobila nu os chimbi toata ziua asa ca trebuie sa reziste in timp, sa reziste la socuri si la “tavaleala”. Imi aduc aminte de mobila pe care o aveam eu in casa in care am stat inainte. Era de pe vremea lui Ceausescu. Grea si foarte grea. Masiva, uriasa. Ocupa jumatate din camera si era destul de incomoda, inutila. Cu cat inaintam in ani, tehnologia se dezvolta odata cu moda, cu gusturile. Mobila din ziua de azi incepe sa devina din ce in ce mai subtire, cu o latime cat mai mica astfel incat sa nu ocupa din spatiul locativ si sa fie si utila pe cat posibil.

Exista magazine de renume in tara care sunt in stare sa furnizeze mobila de cea mai mare calitate insa sunt incapabile sa furnizeze bucatarii la comanda de exemplu.

Ei bine, Paul tot la comanda a fost nevoit sa isi faca mobila. Este uneori imposibil sa gasesti mobila care sa iti placa si sa fie si in ton cu culorile camerei. Asa ca cel mai bine e sa apelezi la un atelier de renume, care iti poate furniza mobila de care ai nevoie in culoarea de care ai nevoie, toate la un pret bun si calitativ. Aproape toata lumea isi comanda la atelier mobila de bucatarie. Spatiile sunt atat de diferite incat e aproape imposibil sa gasesti o mobila care sa se potriveasca la fix. Interesul in acea camera e sa utilizezi cat mai mult in spatiu pentru depozitare. Cu totii stim cate oale, tigai, pahare si asa mai departe sunt necesare intr-o bucatarie, asa ca ai nevoie si de un spatiu de depozitare destul de bine partitionat si folosit. Ce cumperi din comert, din magazin nu iti rezolva aceasta problema. Am avut ocazia sa intru in cateva bucatarii facute la comanda si am fost destul de surprins. In acea camera se aflau de aproape doua ori mai multe obiecte pe rafturi, polite si sertare de cat am eu.

Asa a facut si Paul, a chemat omul, au luat masurile, au stabilit impartirea spatiului si totul a iesit ca la carte. Toata casa pare noua si culmea, nu a costat cine stie ce. Calitatea a fost furnizata la standarde decente si toata lumea e multumita in acest fel.

Leave a Reply