Pe cine sa te bazezi?

Atunci cand doresti sa organizezi un eveniment, trebuie sa ai alaturi adevaratii profesionisti. Fie ca discutam despre organizare de conferinte sau organizare de seminarii, totul trebuie sa iasa ca la carte. Romania ultimilor 25 de ani promite multe si nimic. Tara este un amalgam de amaraciune, dezamagire si speranta. Din pacate, neseriozitatea a inceput sa devina litera de lege pe mai toate palierele industriei.

Organizarea unor evenimente in Bucuresti solutioneaza problema neseriozitatii. Una e sa incerci sa organizezi ceva in Severin, unde nu exista persaonal capabil sa te ajute spre reusita, si alta e sa organizezi in capitala, unde puternica industrializare a orasului face sa apara concurenta pentru profesionalism. Atata timp cat vom apela numai la profesionisti, evenimentele nu au cum sa nu iasa impecabil din punct de vedere al organizarii.

Cei care cred ca se descurca in ale organizarii, sa ia de exemplu o nunta. Cat de greu este sa organizezi o nunta? La aceasta intrebare pot raspunde NUMAI cei care au incercat in trecut, sau numai cei care se ocupa cu asemenea treburi full time. Totul trebuie sa fie impecabil, totul trebuie sa se intample la timp, totul trebuie sa decurga conform planului. Pare usor? Eu nu prea cred ca este…

Organizarea de evenimente nu este pentru oricine, de ea se pot ocupa oamenii cu adevarat calificati in aceasta meserie, cu nervi de fier, cu gandire outside the box, capabili in orice moment sa solutioneze o problema aparuta spontan. De-asta firmele care organizeaza evenimente merita banii cu varf si indesat. Daca ne-am naste toti organizatori de evenimente, nu am mai putea face legatura intre un eveniment prost organizat si unul bine organizat. E bine sa ramanem noi la lucrurile la care ne pricepem si sa lasam in seama profesionistilor organizarea de evenimente.

Leave a Reply