Pentru dinti sanatosi

Stim cu totii ce inseamna tratament stomatologic. Foarte multi bani dati, durere si toate cele. De cat sa ajungi pe mana medicilor, mai bine te ingrijesti in fiecare zi de problemele pe care stii ca le ai si incerci pe cat posibil sa previi complicatiile. In Romania, medicina nu se bucura de prea multa incredere din partea cetatenilor, indiferent despre ce ramura a ei discutam. Medicina dentara detine deocamdata cele mai rar vizitate cabinete din toata medicina. Ma refer aici strict la noi in tara. Bineinteles ca am auzit cu totii de medicii dentisti care iti lucreaza aiurea doar ca sa te agate cu banii. Nu mai deschid subiectul acum, insa este una din cauzele pentru care romanii se feresc sa mearga la dentist desi au nevoie.

Pentru o sanatate dentara superioara, se recomanda periute de dinti electrice. Sunt mult mai eficiente si combinate cu airfloss, se asigura o igiena orala superioara. Daca pana nu de mult eram nevoiti sa mergem la dentist pentru albirea dintilor, astazi exista aparat pentru albire dinti ce se ocupa ce aceasta probleme fara ca tu sa te mai deplasezi la cabinet, fara sa mai dai o gramada de bani aiurea. Bine, nu spun ca aceste aparate cumparate de pe net sunt eficiente in toate cazurile. Exista si situatii in care esti nevoit sa mergi la medic pentru a rezolva problema.

Cel mai bine este sa prevenim aparitia problemelor dentare si sa fim constienti de faptul ca neglijenta costa, si costa al naibii de mult pe termen mediu si lung. Probabil ca pana nu treci prin asemenea probleme si nu te lovesti de sistemul sanitar romanesc, nu esti capabil sa percepi in adevaratul sens al cuvantului importanta preventiei.

Leave a Reply