Piciorul Podului lui Traian de peste Dunare sta in boscheti, apa si rahat la Drobeta

Imaginile sunt uimitoare si vorbesc de la sine. E incredibil cata nepasare trebuie sa existe din partea unor autoritati locale prea ahtiate dupa bani si putere, si prea putin interesate de ceea ce se intampla cu judetul din punct de vedere turistic si industrial.

Judetul Mehedinti dispune de un relief extraordinar de frumos, dispune de obiective turistice la care altii doar viseaza precum Cetatea Medievala, Piciorul Podului lui Traian de peste Dunare, monumente istorice vechi de aproape 2000 de ani.

Eu daca as fi in fruntea acestui judet as incerca sa fac ceva pentru a scoate in evidenta aceste vestigii, pentru ca mi se pare inacceptabil sa fii ultimul judet din tara ca si nivel de trai si sa ai atatea bogatii in curte. E incredibil ce se intampla. Mehedintiul este un judet mort, in care se traieste doar din tepe si din combinatii, toti banii veniti de la primarie s-au investit in spatii verzi si borduri… De parca ne-am hrani cu gard viu… Problema locurilor de munca ramane una cat se poate de evidenta intr-un judet care trage sa moara pe zi ce trece.

 

Leave a Reply