Pierdere de vreme

Observ atat de multe magazine de haine in oras si mai toate sunt goale. Clienti putini care intra sa se uite doar. De multe ori ma intrebam de ce, si incet incet ajung la concluzia ca magazinele online incep sa conteze din ce in ce mai mult in balanta profitabilitatii. Si online exista destul de multe magazine, insa nu se compara cu un magazin real unde exista costuri de intretinere contabilizate in chirie, plata angajatilor, facturi de utilitati si asa mai departe. Sa nu mai zic de spagile ce trebuie date sau amenzile (dupa caz) agentilor de control de la diverse institutii ale statului. E mult mai simplu sa deschizi un magazin online, unde oricum poti sa expui de 10 ori mai multa marfa.

Foarte multa lume o sa zica ceva de genul: online ai toate sansele sa iei masuri gresite, caci hainele nu se pot proba. Conform politicilor de retur avantajoase practicate de majoritatea magazinelor online, nu mi se pare a fi mare bataie de cap. E mult mai avantajos sa stai la calculator si sa comanzi costume de baie online sau rochii de club decat sa te duci in oras si sa pierzi timpul. Magazinele reale sunt limitate la cateva modele, asa ca sansele sa gasesti ceva ce-ti place sunt cam mici.

Eu sunt baiat si sunt genul care intra, se uita, cumpara si pleaca. Probabil ca daca as fi femeie altfel ar sta situatia. Femeile au o placere deosebita in a casca gura pe la rafturi fara sa cumpere nimic, asa ca de-asta marea majoritate continua sa viziteze magazinele din oras, de multe ori plecand acasa si cu ceva hainute. Poate candva or sa vada si ele ca e mai avantajos sa stai acasa si sa comanzi niste haine ieftine de calitate, de cat sa pierzi timpul prin oras.

Leave a Reply