Pizdele de 15 ani si narcisismul

Mergeam astazi pe strada catre o patiserie sa iau ceva de-ale gurii, oprindu-ma la semafor. In spatele mele se aduna vreo 4-5 fete. Din discutiile pe care le purtau, se duceau la un majorat. Nu pareau mai mari de 15 ani, insa intamplarea face ca una dintre ele sa se puna in fata mea la semafor. Scoate telefonul din buzunar ca sa butoneze nu stiu ce like-uri primite le Facebook.

Cand scoate telefonul, sa vezi surpriza: avea poza cu ea insasi pe lock screen si background. WTF? Nu s-a mai dus dracului narcisismul asta din mintea pizdelor abia trecute de 15 ani? Le-a crescut si lor 3 fire negre undeva si gata, se cred adevarate dive. Se auto idolatrizeaza si se iubesc atat de mult, incat se pozeaza si se pun drept poza de fundal.

Asta inseamna ma prostia, educatia precara a parintilor, pupatul in cur pe Facebook de toti labagii care le insufla ideea ca arata foarte bine si asa mai departe. Li se urca frumusetea la cap inca de la 15 ani si se dau mari Miss Univers, cand femeile adevarate au cam 30 de ani. Era moda asta cu narcisismul si cand eram eu oleaca mai adolescent dar atunci era hi5, nu Facebook. Un fel de aceeasi Marie cu alta palarie.

Eu cred ca fetitele astea abia ajunse la pubertate ar trebui sa isi vada de carte si de scoala, sa lase Facebook, narcisismul, preocuparile pentru frumusete si sa se gandeasca la viitor. A, pardon, uitasem, ca sa te gandesti trebuie sa ai minte in cap. Si din moment ce porti poza cu tine si atat pe telefon, de unde minte? Viitoarele panarame se vad inca de la 15 ani zic..

Leave a Reply