Planifică-ți din timp concediul la mare

Planificarea concediului trebuie făcută din timp și vom discuta în cele ce urmează care sunt avantajele unei asemenea planificări timpurii. Cu toții ne dorim să vină vara cât mai repede ca să ne putem bucura de câteva zile sau săptămâni de relaxare totală și izolare de job. Practic, unii dintre noi trăim cel puțin 6 luni cu nerăbdarea vacanței de vară, cu gândul la cazare Venus ori Vama. Haideți așadar să trecem în revistă cele mai importante motive pentru care ar trebui să îți planifici din timp concediul la mare.

5 motive să îți planifici concediul din timp

  1. Prețurile pentru cazare Venus , Vama, Olimp, Mamaia, pot să fie destul de mici dacă faci rezervările din timp. E lucru știut faptul că cele mai bune oferte pentru mare sunt iarna.
  2. Ai locul asigurat. Se aglomerează destul de mult rezervările pe măsură ce se încălzește vremea afară și dacă nu planifici din timp, e posibil să nu mai găsești oferte cazare Venus așa cum îți dorești. Locurile se ocupă destul de rapid și riști să rămâi pe dinafară.
  3. Rezolvi eventualele problemele la job. Pentru mulți dintre noi, e destul de dificil să ne luăm concediu mai ales dacă nu există cineva care să ne țină locul. Evident, nu este problema noastră faptul că patronii nu au suficienți angajați. Totuși anunțați din timp concediul ca să fie timp pentru găsit soluții.
  4. Ai timp să pui bani de-o parte. Concediile trebuie susținute și financiar. Cu cât scapi de povara biletelor, a cazării din timp, scapi de o corvoadă. Practic trebuie să pui bani de-o parte doar pentru distracția de la mare între timp.
  5. Scapi de eventualele obligații în perioada următoare. Dacă toată lumea știe că ți-ai planificat deja concediu, orice nuntă, cumetrie, botez în acea vreme te sar. Ceea ce e foarte bine dacă mă întrebați pe mine, om care nu a suportat niciodată acest gen de evenimente la care mereu se cer bani aiurea…

Dacă cele 5 motive de mai sus nu vi se par suficiente, lăsați-mi un comentariu și mai completez cu încă vreo 10. Cred că știu mai bine ca nimeni ce înseamnă să îți planifici din timp un concediu pe care ți-l dorești. Planificarea te scutește de foarte multe bătăi de cap și e musai să fie făcută cu cel puțin 3-4 dacă nu chiar 6 luni mai devreme astfel încât să eliminați toate problemele.

Leave a Reply