Porcii cu stampila

 

Parerea mea despre politica e bine stabilita de liniile acestui blog. Politica in tara noastra nu are nici pe departe roulul care trebuie sa il aiba. E doar o parghie folosita de niste escroci pentru a avea acces la si mai multi bani. Din 4 in 4 ani se fac alegeri la care eu refuz sa particip. Astept momentul in care cineva o sa apara pe plan politic si sa imi starneasca interesul. Sa fie omul care sa ma faca sa am din nou incredre in oameni, sa ma faca sa inteleg ca Romania desi considerata de multi ca avand cancer in faza terminala inca sa mai poate face bine. Sa vina sa-mi arate sclipirea intr-o secunda si sa ma faca sa cred din nou.

Politica e o mocirla fina, la care au acces doar porcii cu coaja tare. N-ai ce cauta in politica daca nu esti manjit, daca nu stii sa manjesti si mai ales daca nu esti in stare sa-ti mananci propriul rahat… si asta cu zambetul pe buze strigand in gura mare ca e cel mai bun rahat pe care l-ai mancat vre-o data.

Oamenii cinstiti nu vor ajunge niciodata la putere fiind lipsiti de bani, bani cu care sa isi cumpere voturile sau locurile in puncte strategice. Ma uitam la panourile instalate in jurul primariei ce prezinta candidatii la euro parlamentare. Parca ar fi portretele puscariasilor pozati la “inrolare”… toti hotii care au pus pe butuci judetul doresc sa reprezinte tara in Europa. E incredibil asa ceva… pur si simplu incredibil…

No Responses

Leave a Reply