Portofelul din piele naturala merita toti banii

Cum zicea si Patriarhul Daniel, dai un ban dar cumperi ceva frumos. Asa si cu portofelul meu din piele care rezista eroic de vreo 2 ani si sincer sa fiu chiar l-am folosit. Ma gandeam la faptul ca eu unul nu am avut niciodata portofel pana acum vreo 2 ani cand l-am prins pe asta la o oferta pe internet. Tineam banii prin buzunare ca pe niste hartii. Nu am pierdut niciodata banii din buzunar, insa simteam nevoia sa fiu putin mai organizat. Nu stiu de ce si cand a aparut simtul acesta al organizarii pe la mine, ca nu mi-am dat seama. Cred ca eram sa plecat sa ud buretele sau ceva de genul…

Pot spune ca de 2 ani de zile portofelul este in stare perfecta, nu s-a deteriorat absolut deloc. Din cand in cand il mai spal si eu cu ceva solutie de geamuri, se pune praful pe el si se murdareste si nu-mi place. Mie imi place sa fiu curat cat de cat. Habar nu am din ce fel de piele este facut de rezista asa de bine, probabil din piele de putza de babuin sau ceva de genul.

Cu ocazia sarbatorilor de Craciun cred ca o sa ma apuc sa fac asemenea cadouri, adica portofele din piele naturale. Cunosc oameni cu portofele ferfenita care s-ar bucura de asemenea cadouri. O sa revin cu cateva poze ca sa vedeti exact despre ce este vorba, sa va convingeti singuri. Daca va intereseaza de unde l-am cumparat, parca de pe miniprix.ro daca mai tin bine minte desi repet, au trecut vreo 2 ani de atunci. Puteti merge sa vedeti daca mai au ceva de genul la oferta, al meu a costat parca vreo 50 de lei atunci, e posibil sa nu mai existe nimic la oferta.

Leave a Reply