Pregatiri pentru iarna

Cred ca am avut parte de cea mai ridicola vara de pana acum. In 25 de ani nu s-a mai intamplat sa fie vara doar o saptamana pe an. Ma refer aici la vara ca anotimp cu caracteristicile sale specifice: caldura, ploi, etc. Am avut parte de un anotimp ciudat. Nici nu am simtit cand a trecut timpul. Mi-a lipsit perioada cand ma ascundeam de cele 42 de grade din termometre, mi-a lipsit strandul si plaja, mi-au lipsit noptile albe petrecute cu prietenii refugiati de razele soarelui pentru cateva ore de noapte.

Acuma toamna si-a intrat in drepturi cu ploi si temperaturi destul de scazute. S-ar putea sa vina iarna pe neasteptate, la fel ca ploaia ce a maturat Orsova in doar doua zile. Vremea s-a intors cu fundul in sus si trebuie sa fim pregatiti. Ma uitam intr-o dunga pe holul apartamentului si am observat faptul ca nu am nici o pereche de cizme de iarna pentru barbati. De femei am un dulap intreg, au ramas de la sora mea care atunci cand s-a mutat a uitat sa isi ia si hainele si incaltamintea. A uitat? Mai bine zis nu a vrut sa le mai ia. A ajuns la concluzia ca mai bine isi cumpara altele decat sa vina sa le ia pe cele vechi. Eh, asa sunt femeile.

Urmeaza sa imi cumpar si eu o pereche de ghete din piele pentru barbati. Mai am cateva perechi dar nu sunt multumit de ele deloc. Le-am cumparat cu bani putini si ce sa vezi? Putin m-au tinut. Am sa fac o comanda din Magazin online kalapod.ro, e cea mai buna sursa de incaltaminte de calitate. Cu atata chinezaerie prin piata, e lesne de inteles de ce e nevoie de comenzi online. Nu am o problema cu tara de origine, ci cu calitatea de executie.

Leave a Reply