Pregatiri pentru LG Nexus 5

Atunci cand am fost sa ridic routerul gigabit de la RDS, am fost anuntat ca pe 31 august se va incheia campania lor prin care dadeau telefoane scumpe in 12 rate fara dobanda. Doamna de acolo mi-a spus ca LG-ul meu va ajunge la mine mult mai rapid deoarece nu se mai primesc comenzi.

Logic ar trebui sa aiba dreptate, fiind mai putine comenzi de onorat datorita lipsei comenzilor noi… eu ma indoiesc, am o vaga banuiala ca ori va dura tot o luna jumatate ca la Galaxy Grand Neo, ori nu va mai veni deloc. Una din doua. Am inceput sa ma obisnuiesc cu modul de lucru dezordonat al celor de la RDS.

De ce Nexus 5? Ei bine, sunt super incantat de Grand Neo, nu se blocheaza in aplicatii desi am instalat vreo 6 pagini deja. Chiar sunt curios cat duce. Am comandat si un Nexus 5 pentru ca doresc profesionalism. Grand Neo e un telefon middle entry foarte bine pus la punct insa vreau mai mult. Nu e ok sa ne multumim cu ce avem in viata. Daca ne-am multumi ne-am plafona si visele noastre nu s-ar mai indeplini niciodata, nu?

Daca va fi trimis de cei de la RDS e bine primit.

One Response

  1. Yamasha August 24, 2014

Leave a Reply